Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen kakkosjoukkueen maalitykki siirtyy Turkuun – "Asenne on kohdallaan"

Ilves/2:ssa Miesten Kakkosessa maaleja alkukauden aikana paukutellut Santeri Haarala vahvistaa TPS:n hyökkäyspäätä 1+1-vuotisella sopimuksella. 20-vuotias Haarala ehti viimeistelemään pelaamassaan viidessä ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

– Santeri on Ilves-taustainen lahjakas pelaaja, jolla on ollut loistavat tehot alkukaudesta Kakkosessa. Hän on nuori, nälkäinen ja energinen kaveri, jossa näen erittäin paljon potentiaalia.

– Asenne on kohdallaan ja hän on hyökkääjätyyppinä hieman erilainen, kuin mitä meillä entuudestaan oli. Hän sopii meidän joukkueeseemme näillä taustoilla erittäin hyvin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson taustoittaa uutta hankintaansa.

Haarala teki ensimmäiset esiintymisensä Veikkausliigassa Tampereen Ilveksen paidassa kaudella 2017. Hän pelasi kaudella 2018 Ilveksen riveissä 19 Veikkausliigaottelua sekä yhden ottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa bulgarialaista PFK Slavija Sofiaa vastaan.

Kaudella 2019 hän pelasi Kakkosessa Ilveksen reservijoukkueessa sekä loppukaudesta myös yhden Veikkausliigaottelun RoPS:n paidassa.

Haarala on pelannut koko urallaan yhteensä 21 Veikkausliigaottelussa sekä 21 Kakkosen ottelua. Hän on viimeistellyt Kakkosen tasolla yhteensä 13 maalia.