Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskikeskuksen parkkitalon pysäköinti menee uusiksi – Ensi viikolla luvassa poikkeusjärjestelyjä

Koskikeskuksen pysäköintitalo muuttuu lipukkeettomaksi pysäköintitaloksi maanantaista 24. elokuuta alkaen.

P-Koskikeskuksen asioinnista tulee muutoksen myötä täysin digitaalista, kun pysäköinnissä otetaan käyttöön Finnparkin Moovy-sovellus.

– Moovyn myötä pysäköinnistä tulee selkeästi käyttäjäystävällisempi palvelu. Pysäköinti hallissa toimii entistä jouhevammin, Cityconin keskuspäällikkö Reeta Thure Koskikeskuksesta sanoo tiedotteessa.

Olemassa oleva järjestelmä puretaan ja uusi asennetaan ensi viikolla. Tällöin pysäköinnissä voi ajoittain esiintyä poikkeusjärjestelyjä. Pysäköimään pääsee kuitenkin koko viikon ajan.

Muutoksen yhteydessä P-Koskikeskuksen pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy

automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella. Jatkossa pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.

Jos autoilijalla ei ole käytössä Moovy-sovellusta, hän voi maksaa pysäköinnin lähtiessään maksupisteellä. Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus kosketusnäytöllä toimivaan laitteeseen. Kuitin saa halutessaan tilattua suoraan sähköpostiin. Maksun suoritettuaan hän ajaa puomille, jolloin se nousee automaattisesti.