Miten Rantatunneli vaikutti keskustaan pääsemiseen? Miten se vaikutti pyöräilyyn? – Rantatunnelin vaikutuksia selvitetään laajalla kyselyllä, vastaa kyselyyn täällä

Tampereen kaupunki selvittää kyselyllä Rantatunnelin vaikutuksia liikenteeseen.

Rantatunnelikyselyyn ehtii vielä vastata elokuun loppuun mennessä. Kyselyllä selvitetään Tampereen Rantatunnelin vaikutuksia asukkaisiin sekä Rantaväylän ja lähialueiden liikenteeseen. Kyselyyn toivotaan vastauksia autoilijoilta, pyöräilijöiltä ja jalankulkijoilta ja lähialueiden asukkailta.

Kyselyn ensimmäinen osa on kaikille avoin. Jälkimmäinen osa on tarkoitettu vain tunnelin lähialueiden asukkaille. Kyselyllä kartoitetaan liikkujien ja asukkaiden kokemuksia ennen tunnelia ja sen valmistumisen jälkeen.

Autoilijoilta tiedustellaan muun muassa, kuinka hyvin keskusta on saavutettavissa idän ja lännen suunnista. Lisäksi palautetta pyydetään liikenteen sujuvuudesta tunnelissa, Rantaväylällä sekä lähialueiden kaduilla. Jalankulkijoilta ja pyöräilijöiltä kysytään lähialueiden kävely- ja pyöräteistä, niiden turvallisuudesta, laadusta ja tunnelmasta.

Rantatunnelin lähivaikutusalueiden asukkaat voivat antaa palautetta liikenteen aiheuttamasta melusta, pölystä ja päästöistä sekä arvioida Rantatunnelin käyttöönoton vaikutuksia asumisviihtyvyyteen, maisemaan, kaupunkikuvaan ja ranta-alueiden virkistyskäyttöön. Lähivaikutusalueen asukkailla tarkoitetaan alle 300 metrin etäisyydellä niin tunneliväylästä kuin kulkuaukoistakin asuvia.

Kysely on osa Rantatunnelin käyttöönoton jälkeistä seurantaa.

Vastaa kyselyyn täällä!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut