Hinnoittelu muuttuu Tampereella: sähköpotkulautafirma Voi ottaa käyttöön päivä- ja kuukausipassin – Taustalla koronaepidemia

Voi muuttaa hinnoitteluaan Tampereella. Voi
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Sähköpotkulautayritys Voi tuo Tampereelle uudet passituotteet, joiden ansiosta asiakkaat voivat ajaa rajoittamattoman määrän matkoja kiinteään päivä- tai kuukausihintaan.

Kiinteähintaiseen Voi-passiin sisältyy rajoittamaton määrä korkeintaan 45 minuutin ajoja 30 päivän tai 24 tunnin ajan, ilman avausmaksua. Käyttöjakso alkaa passin ostohetkellä, ja kuukausilippu uusitaan automaattisesti ajanjakson lopussa, ellei tilausta lopeteta ennen uusimispäivää.

Tampereella 24 tunnin Voi-passin hinta on 9,99 euroa ja 30 päivän 39 euroa.

– Linja-autojen, junien ja raitiovaunujen ihmistungos on potentiaalinen terveysriski. Sähköpotkulaudoilla voi vähentää julkisen liikenteen käyttöä ja vapauttaa tilaa sitä enemmän tarvitseville matkustajille, Voi Technologyn Suomen toimintoja johtava Christina Moe Gjerde sanoo yhtiön tiedotteessa.

Ajojen kestoa rajoitetaan sähköpotkulautojen yhteiskäytön vuoksi. Sesonkiaikana yhtä Voi-skuuttia käyttää keskimäärin seitsemän ihmistä päivässä. Jos käyttäjä ajaa pidempään kuin hintaan sisältyvät 45 minuuttia, häneltä veloitetaan normaali minuuttihinta, kunnes matka päättyy.

Voi-passi lanseerataan viikonlopun aikana Tampereella. Passit ovat saatavilla Tampereen lisäksi Helsingissä, Espoossa ja Turussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut