Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hinnoittelu muuttuu Tampereella: sähköpotkulautafirma Voi ottaa käyttöön päivä- ja kuukausipassin – Taustalla koronaepidemia

Sähköpotkulautayritys Voi tuo Tampereelle uudet passituotteet, joiden ansiosta asiakkaat voivat ajaa rajoittamattoman määrän matkoja kiinteään päivä- tai kuukausihintaan.

Kiinteähintaiseen Voi-passiin sisältyy rajoittamaton määrä korkeintaan 45 minuutin ajoja 30 päivän tai 24 tunnin ajan, ilman avausmaksua. Käyttöjakso alkaa passin ostohetkellä, ja kuukausilippu uusitaan automaattisesti ajanjakson lopussa, ellei tilausta lopeteta ennen uusimispäivää.

Tampereella 24 tunnin Voi-passin hinta on 9,99 euroa ja 30 päivän 39 euroa.

– Linja-autojen, junien ja raitiovaunujen ihmistungos on potentiaalinen terveysriski. Sähköpotkulaudoilla voi vähentää julkisen liikenteen käyttöä ja vapauttaa tilaa sitä enemmän tarvitseville matkustajille, Voi Technologyn Suomen toimintoja johtava Christina Moe Gjerde sanoo yhtiön tiedotteessa.

Ajojen kestoa rajoitetaan sähköpotkulautojen yhteiskäytön vuoksi. Sesonkiaikana yhtä Voi-skuuttia käyttää keskimäärin seitsemän ihmistä päivässä. Jos käyttäjä ajaa pidempään kuin hintaan sisältyvät 45 minuuttia, häneltä veloitetaan normaali minuuttihinta, kunnes matka päättyy.

Voi-passi lanseerataan viikonlopun aikana Tampereella. Passit ovat saatavilla Tampereen lisäksi Helsingissä, Espoossa ja Turussa.