Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotitorin palveluntuottajan kilpailutus alkaa

Tampereen kaupunki kilpailuttaa Kotitorin palveluntuottajan. Kilpailutus käynnistyy markkinavuoropuhelulla, johon ovat tervetulleita kaikki Kotitorin palveluintegraattorina toimisesta kiinnostuneet.

Tamperelaisia ja orivesiläisiä palvelevalta Kotitorilta saa apua kaikkiin ikäihmisten asioihin. Siellä ikäihmisen pulmaan etsitään yhdessä sopiva ratkaisu, joka voi löytyä yhtä hyvin kaupungin kuin esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen tarjoamista palveluista.

Jatkossa Kotitorin toiminta voi laajentua ikäihmisten lisäksi myös esimerkiksi lapsiperheiden, työikäisten tai erityisryhmien palveluihin.

Markkinavuoropuhelu pidetään torstaina 27. elokuuta kello 14–17 pääkirjasto Metson Kanerva-salissa (Pirkankatu 2, 33210 Tampere). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua paikan päällä Metsossa tai etänä Teamsin kautta.

Kotitorin palveluntuottajan kilpailutus tehdään neuvottelumenettelyllä. Osallistumishakemukset neuvotteluihin jätetään syyskuussa 2020.

Hakemusten perusteella neuvotteluihin kutsutaan 2–4 parhaiten sijoittunutta ehdokasta. Tarjouspyyntö on tarkoitus julkaista helmikuussa 2021 ja päätös palveluntuottajasta tehdä viimeistään toukokuussa 2021.

Sopimuskausi alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.8.2025. Lisäksi hankintaan kuuluu yhden tai kahden vuoden optio. Hankinnan arvo on tällä hetkellä noin 11 miljoona euroa / vuosi.