Hämeenpuiston suojatien liikennevalot sammuvat maanantaihin asti

Raitiotieallianssi tiedottaa että Hämeenpuistossa tehdään viimeisiä liikennevalotöitä. Töistä johtuen Hämeenpuiston ja Hämeenkadun risteyksen kohdalta poistetaan liikennevalot käytöstä torstaina 13.8. Valot ovat pois käytöstä arviolta maanantaihin 17.8. asti.

Suojatien kohdalla liikennettä ohjaavat liikenteenohjaajat torstaina, perjantaina ja maanantaina kello 7.30–15.00 välisenä aikana.

Raitiotien työmaat ovat tietoisia koulujen alkamisesta, ja työmaiden läheisyydessä kulkevat koululaiset pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin. Koulujen kautta tiedotetaan aina kun liikennejärjestelyt koulun läheisyydessä olennaisesti muuttuvat.

Raitiotien rakentamiseen liittyviä liikennejärjestelyjä suunnitellaan yhdessä Tampereen kaupungin asiantuntijoiden ja Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa, jotta varmistetaan turvalliset reitit ja kulkuyhteydet myös bussipysäkeille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut