Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Arto Rastas lähtee mukaan Hans Välimäen ravintolaprojektiin Helsingissä – tulee erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin

Keittiömestarit Hans Välimäki ja Arto Rastas tiimeineen avaavat Helsingin ydinkeskustaan 1. lokakuuta uuden Bardot-ravintolan. Ranskalaisesta keittiöstä ammentava ja klassista keittotaitoa esittelevä ravintola tulee asiasta lähetetyn tiedotteen mukaan erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin.

Ravintola avautuu Kluuvikatu 1:een lokakuun alussa. Bistro & Brasserie Bardot drinkki- ja odottelubaareineen rakentuu lähes 150 vuotta vanhaan liiketilaan, jossa on viime vuosina toiminut vaateliike ja kauneushoitola.

Vuonna 1883 valmistuneen uusrenessanssityylisen Grönqvistin talon katukerroksen holvikaaret luovat 80-paikkaiselle ranskalaistyyppiselle ravintolalle historialliset puitteet.

– Olen kokenut Ranskan etelärannikon pikkukaupungeissa useita mieleenpainuvia ruokaelämyksiä. Paistettua merianturaa Meuniére ruskistetun voin, persiljan, paahdettujen kapristen, sitruunan ja vastaraastetun piparjuuren kera, reteä tomaattinen kalakeitto, valkosipulivoissa grillatut meriravut, osterit eri muodoissaan, täytetyt munakoisot, haudutettu kuha tai vaikkapa hyvin tehty ja laadukas Porterhouse-pihvi hyvän viinin kera ovat annoksia, joihin ei mielestäni kukaan voi hyvin tehtynä kyllästyä, ravintoloitsija Välimäki kommentoi asiaa tiedotteessa.

Arto Rastaan jättiterassi avautuu Ratinan Periscopen katolle kesäkuun ensimmäisellä viikolla – Tilaa on jo siinä määrin, että ravintoloitsija haaveilee hääjuhlistakin

Espoolaisravintolalla vaikea alkutaival – yrittäjät hakivat apua Hans Välimäen luotsaamasta tv-ohjelmasta: "Tämä on ollut sellaista turpaan ottamista joka suunnalta"