Sinun työpäiväsi ei varmasti näytä juuri nyt aivan tällaiselta: Sisä-Suomen poliisi esittelee huumekoira Ramin – "Koulutettu etsimään huumeita, ampuma-aseita ja rahaa" – Katso kuva

Onko sinunkin työpäiväsi alkanut tähän tapaan? Olet juuri nyt esimiehesi nostettavana haistelemassa asunnon putkistoa ilme intoa piukassa ja täysi vauhti päällä.

Rami työn touhussa

Eikö? Ramin päivä on. Hän on Sisä-Suomen poliisin huumekoira, tumma labradorinnoutaja ja työssään osava jo pentuikäisestä saakka.

– Rami on erikoishuumekoira ja rodultaan labradorinnoutaja. Rami on työskennellyt rikostutkinnan apuna seitsemän viikon ikäisestä lähtien ja nyt on mittarissa vähän yli kolme vuotta. Rami on koulutettu etsimään huumeita, ampuma-aseita ja käteistä rahaa, Sisä-Suomen poliisi kertoo päivityksessään.

Rami tekee myös kovaa tulosta. Viime vuonna Rami löysi huumekilojen lisäksi kymmeniä tuhansia euroja käteistä rahaa ja 22 ampuma-asetta.

– Vapaa-ajalla Rami päivystää keittiössä, jos vaikka tippuisi muutama ruuanmuru lattialle. Rami on kaikessa mukana ja välittömästi toimintavalmiina, kunhan vain on tarpeeksi nakkeja mukana.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut