"Järjestyksenvalvojat joutuvat menemään rauhoittelemaan kuuluttajaa..." – Mitä oikein tapahtui tiistai-iltana Valkeakosken Apian kentällä?

(Arttu) Haapalalle varoitus. Kuuluttaja provosoi vieraskannattajia kritisoimalla tuomion keveyttä. Järjestyksenvalvojat joutuvat menemään rauhoittelemaan (myös) kuuluttajaa. Eipä ole tällaista ennen nähty.

Oheinen Tampere Unitedin otteluseurantaan kuuluva twiitti kirjoitettiin tiistai-iltana Tampere Unitedin ja Pallo-Sepot -44:n kohdatessa toisensa Miesten Kolmosessa Valkeakosken Apian kentällä.

Matsi vaikutti seurannan perusteella olleen muutenkin sen verran kuumatunteinen, että on syytä soittaa PS-44:n joukkueenjohtaja Tarmo Westmanille että mitä paikan päällä oikein tapahtui.

– Olin penkillä enkä aivan tarkkaan seurannut, mutta kontaktitilanne siinä oli ja keltainen oli seurauksena. Tunnen kuuluttajan hyvin ja hänellä on tapana viljellä omintakeista huumoria sekaan, se mielestäni vähän kuuluukin tällaiseen ottelutapahtumaan. Hän sanoi jotain sinnepäin, että kas kun ei tullut suoraa punaista. Tästä vieraskannattajat taisivat sitten osaltaan hermostua, Westman muistelee tiistai-illan tapahtumia.

– Kuuluttaja on huumori-ihmisiä. Hän toteuttaa tällaista itseajattelua mikrofonin kautta.

Vaikka kyseessä on Suomen neljänneksi korkein sarjataso, yleisöä oli tiistai-iltana tullut paikan päälle noin parisataa silmäparia. Heistä 150 oli koskelaisia ja loput Tampereelta.

– Oliko jopa sillä tapaa, että Tampereelta oli tullut kaksikin bussia? Täkäläiset tykkäävät noin muuten nähdä oman kylän poikia pelaamassa, ja on varmaan niin että PS-44:ssä niitä on tätä nykyä paljonkin enemmän kuin Hakassa, Westman kertoo.

Joukkueenjohtajan mukaan vahvasti amatööripohjalta pelaavan PS-44:n keskeinen motiivi on hauskanpito.

– Pelaamme omaksi iloksemme, ja yritämme tietysti viedä pisteitä noilta porukoilta jotka pelaavat enemmän vakavamielisesti, Westman naurahtaa.

Varsinainen ottelu päättyi tasalukemiin 1–1.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut