Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Finlayson tuo markkinoille kuosilliset kertakäyttömaskit

Kodintekstiilivalmistaja Finlayson laajentaa kasvomaskien valikoimaansa. Yhtiö tuo nyt markkinoille kangasmaskien lisäksi kertakäyttöisiä maskeja. Kertakäyttömaskeja on saatavilla hillityn kauniissa kuosissa ja ne tulevat myyntiin syyskuussa.

Samalla Finlayson tuo myyntiin lisää suosittuja kangasmaskeja ja aloittaa näkyvän kampanjan maskien käytön puolesta. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Kun Finlayson aloitti omien kangasmaskien valmistamisen huhtikuussa, tuotteet myytiin nopeasti loppuun omissa myyntikanavissa. Nyt koronaviruksen toisen aallon myötä yritys tuo uuden kangasmaskimallin lisäksi valikoimaansa myös kertakäyttöiset kasvomaskit.

Finlaysonilla uskotaan, että kaikki keinot ihmisten suojaamiseksi on otettava käyttöön.

– Kevät osoitti, miten suuren inhimilliseen hädän eteen moni suomalainen joutui koronan ravistellessa elämän peruspilareita. Suojautumalla itse pystymme suojaamaan parhaiten myös muita. Jokainen voi näin kantaa kortensa kekoon koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi, sanoo Finlaysonin myyntijohtaja Mikko Koponen.

Monipuolisen maskivalikoiman ja hyvän saatavuuden toivotaan helpottavan maskin käyttöönottoa tilanteessa, joka on monelle uusi. Kertakäyttömaski on helppo ottaa käyttöön tarvittaessa ja vaihtaa uuteen jokaisen käyttökerran jälkeen.

Kangasmaskit ovat puolestaan kestäviä, mutta vaativat käyttökertojen välissä pesun 95 asteessa. Maskit toimivat vain, kun niitä pidetään kasvoilla oikeaoppisesti.