Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Artteli on ART tuo kulttuuria elokuun iltaan – tapahtumassa tiukat turvaohjeet: "Koronalinkoa emme ole rakentamassa"

Kumppanuustalo Arttelissa vuosittain järjestettävä Artteli on ART toteutuu tänäkin vuonna. Torstaina 13. elokuuta Arttelin Kesäpihalla on luvassa yhteisötaidetta, runoutta ja musiikkia. Pohjakerroksessa esitetään lyhytelokuvia ja dokumentti.

Koronatilanteen vuoksi yleisömäärää rajoitetaan tarvittaessa, jotta tapahtumapaikalla voidaan säilyttää turvavälit. Käsienpesu- ja desinfiointipisteitä on järjestäjien tiedotteen mukaan runsaasti.

– Ihmisille on tärkeää päästä kokoontumaan yhteen ja nauttimaan kulttuurista. Ja kokoontuminen on tehtävä yhdessä turvallisesti ja vastuullisesti. Koronalinkoa emme ole rakentamassa, sanoo Artteli-kumppanuusyhdistyksen Talo- ja markkinointivastaava Tero Hannula tapahtuman tiedotteessa.

Ohjelmassa on Elokuvaullakon nuorten lyhytelokuvia, esimerkiksi kevään kokemuksista kertova Karanteeni-sarja, ihmisoikeusaktivisti-runoilija Ella Julia, Mitä oli punk? –dokumenttielokuva sekä Tampereen Ukuleleorkesteri. Arttelin Kesäpihalla voi osallistua myös yhteisötaideteoksen toteuttamiseen.

Artteli on ART on kaikille avoin, pääsymaksuton ja päihteetön tapahtuma. Tapahtuma järjestetään torstaina 13. elokuuta kello 16–21.