Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere Wine Fest ei jää väliin koronavuonnakaan, mutta mahtuu yhteen ravintolaan – Vierasmäärä rajattu, maisteluaikaa kolme tuntia

Tampere Wine Fest järjestetään koronaepidemian takia tänä vuonna huomattavasti pienimuotoisempana kuin aikaisempina vuosina.

Tampere Wine Fest 2020 pitopaikkana tulee olemaan ravintola Winebridge Hallituskatu 14:ssa.

Tapahtuma järjestetään perjantaina ja lauantaina 21.–22. elokuuta.

– Pitäen tilaisuuden pienempänä ja rajallisena vieraiden määrän suhteen haluamme taata yleisölle turvallisen ja mukavia hetkiä täynnä olevan mahdollisuuden päästä tutustumaan erityisesti uusiin viineihin. perustelee Timo Jokinen tapahtuman järjestävästä Viinitimosta.

Vierasmäärä on tänä vuonna rajattu. Tämä tarkoittaa sitä, että etukäteen hankittavat liput oikeuttavat sisäänpääsyyn perjantaina tai lauantaina siten, että kaikilla on aikaa maistella ja tutustua haluamiinsa viineihin 3 tunnin ajan

Tänä vuonna maisteltavaksi tuodaan parisensataa erilaista viiniä ainakin 16 eri maasta.

Viinintuottajamaiden edustajina saapuvat myös suurlähettiläät ja lähetystöjen edustajat, jotka tuovat Tampere Wine Festeillä esille omia viinejään sekä myös muita maille ominaisia tuotteita ja palveluita, jotka eivät ole rypäleistä.

Tämän lisäksi torstai-iltana 20. elokuuta on kattaus eri teemojen Master Class -tilaisuuksia. Teemoina muun muassa Argentiinan viinit, Samppanjan tyylit ja Viiniä pienten saarten tuottajilta. Kunakin iltana on tarjolla myös Winebridge-ravintolan ja viinibistron viinipäivällinen, joka katetaan kello 18 alkaen.

Sunnuntaina 23. elokuuta nautitaan lounasta Näsijärven aalloilla MS Intin kyydissä.