"Uskon, että pystyn tuottamaan lisäarvoa..." – Toni Vilander lähtee mukaan Luxury Collectionin Ferrari-myyntiin Suomessa

Esa Schroderus on Luxury Collectionin toimitusjohtaja. Arkistokuvassa mies poseeraa Ferrari Portofinon kanssa. Vilho Rajala
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ferrarin kilpailuhistorian pitkäaikaisin kisakuljettaja Toni Vilander on sopinut suomalaisen Luxury Collection Automobiles -automaahantuojan kanssa kansainväliseksi kasvavan yhtiön osakkuudesta.

Kyseessä on suomalainen ns. superautojen maahantuontiyhtiö, jonka autotalo sijaitsee Lempäälässä.

Ferrari keskittää samalla myyntiään ja huoltoaan Suomessa Luxury Collectionille, jonka Ferrari-myynti on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Lempäälän autotalon kehittämisen lisäksi yhtiö laajentaa toimintansa myös Viroon.

Uusi autoliike avataan Tallinnassa perjantaina 14. elokuuta.

– Uskon, että pystyn Ferrarin ratissa saamani kokemuksen myötä tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme. Tulenkin olemaan mukana ajo- ja testitapahtumissa, joissa asiakkaat pääsevät itse kokemaan, mihin superauto pystyy, myös C-Moren F1-lähetysten asiantuntijana toimiva Toni Vilander kertoo asiasta tiedotteessa.

– Osakkuuteni suomalaisessa Luxury Collectionissa ja Ferrarin brändilähettilyys ovatkin taas yksi askel siihen, mitä tulen oman aktiiviurani jälkeen tekemään. Toki toivon, että kisauraanikin olisi vielä jäljellä, mutta nämä tekemiset tukevat hyvin toisiaan, Vilander kuvailee.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut