Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Popeda esiintyi Seinäjoen Vauhtiajoissa ja se sai ammattiviulisti Pekka Kuusiston ottamaan kantaa turvaväleihin, joita ei kuvan perusteella näytä olevan olemassakaan – "Miten h**vetissä tämän on annettu tapahtua?"

Suuri yleisö on saanut viime aikoina jännittää, mitä tapahtuu jos koronan niin sanottu toinen aalto osuu päälle.

Asiaan ottaa nyt osaltaan kantaa ammattimuusikko, huippuviulisti Pekka Kuusisto, joka järkyttyi nähdessään kuvan Popedan esiintymisestä Seinäjoen Vauhtiajoissa.

Kuvan voit katsoa ohesta.

Lavalta otetun kuvan perusteella näyttää siltä, että yleisö on pakkautunut yhdeksi massaksi, ja turvavälisuositus näyttää olevan käytännössä vähintäänkin viitteellisesti.

Costello Hautamäki kertoi taannoin Tamperelaisen haastattelussa bändistään ainakin basisti Jyrki Melartinin ja laulaja Pate Mustajärven kuuluvan koronan näkökulmasta riskiryhmään.

Popeda palaa elokuussa koronatauolta keikoille, mutta varovasti – "Melartin ja Mustajärvi ovat jo eläkeiässä"

– Saatan olla vähän kiihtyneessä tilassa, mutta siitä huolimatta sanoisin että tapahtuma-ala ampuu itseään jalkaan osallistumalla tällaiseen hengenvaaralliseen tunarointiin. Enkä tarkoita kuvassa esiintyvää Popedaa, joka on mahtava rockbändi.

– Miten h**vetissä tämän on annettu tapahtua? Miten kukaan artisti tai teknikko suostuu laittamaan keikan käyntiin kun mitään turvavälejä ei selvästikään noudateta?

Kuusisto ei peittele omaa pettymystään festivaalin käytännön järjestelyihin.

– Käymieni keskustelujen perusteella on aikalailla varmaa että joudumme pian palaamaan väkevämpiin rajoitustoimiin. Sitten tulee lisää kuolemia, lisää konkursseja ja kaikkea muuta p***aa joka säteilee ympärilleen. Hävettää aivan s**tanasti olla samalla alalla kuin kuvan tilanteesta vastuussa olevat tyypit.