Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Klassinen nuorisotarina Häräntappoase kääntyi nyt kahden nuoren naisen rakkaustarinaksi – uusintaversion pääroolissa nähdään tamperelainen some-tähti

Anna-Leena Härkösen esikoisromaani, aikoinaan palkittu Häräntappoase on tehty uusiksi. Sarjan kuvaukset ovat nyt päättyneet, ja kuvaukset teettivät paljon töitä muun muassa Tampereen keskustan alueella sekä Pirkkalassa.

Sarja nähdään Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa keväällä 2021. Olennainen muutos on tuotannon keskeisessä roolissa: nykypäivää kuvastavassa sarjassa Alexandra ’Allu’ Korvan roolia näyttelee tamperelainen Carola Hakola, Kerttu Hurmeen roolissa nähdään Rebekka Baer ja Allun serkkua Rutasta esittää Noa Lange.

Kyseessä on siis kahden nuoren naisen rakkaustarina. Tamperelainen Hakola on aiemmin tuttu muun muassa sosiaalisen median kautta: nuorella naisella on Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia.

Nuorten näyttelijöiden rinnalla sarjassa näyttelevät muun muassa Anna-Leena Härkönen, Jarkko Lahti, edellisen version Allua näytellyt Santeri Kinnunen, Matti Ristinen, Jaana Saarinen ja Kari Väänänen.

Tampereelta Kemijärvelle palannut Kari Väänänen sanoo, että elää vain tunteella – "En kaipaa kaupunkiin, vaikka siellä olisikin kiinalainen ravintola"

Häräntappoaseen uuden toteutuksen ohjaa aiemmin mainoksia, lyhytelokuvia ja musiikkivideoita ohjannut Petra Lumioksa. Pääosin Tampereen seudulla kuvatun sarjan ovat käsikirjoittaneet HasBeen-sarjan luoja Oskari Sipola sekä aiemmin muun muassa Putousta käsikirjoittanut Oona Haapaniemi.

– Carolan, Rebekan ja muiden näyttelijöiden roolisuoritukset ovat häikäisseet meidät, emmekä jaksa odottaa, että ne häikäisevät myös yleisön, kommentoivat sarjan ohjaaja Petra Lumioksa ja käsikirjoittaja ja tuottaja Oskari Sipola tuotannon tiedotteessa.

Sipolan mukaan käsikirjoitusta on päivitetty hyvässä yhteistyössä Anna-Leena Härkösen kanssa.

Nykyaikaan sijoittuvan sarjan Elisa Viihteelle tuottaa Welhofilmi yhteistyössä tuotantoyhtiö Legendan ja Film Tampereen kanssa.