Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätyykö Ilves elokuun viimeisenä torstaina Irlantiin, Islantiin vai Tanskaan? – Eurooppa-liigan karsintavastus arvotaan kello 14

Vaihtelevasti jalkapallon Veikkausliigan aloittanut Tampereen Ilves pelaa tällä kaudella myös euro-ottelun – vähintäänkin yhden. Viime kaudella Suomen Cupin voittanut joukkue pelaa 27.8. Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen ottelun.

Vastustaja arvotaan kolmesta vaihtoehdosta: vastaan voi tulla Shamrock Rovers Irlannista, FH Hafnarfjördur Islannista tai AGF Fodbold Tanskasta. Arvonta voi tietää vierasottelureissua tai sitä, että matsi pelataan Tampereen Ratinan stadionilla.

Shamrock Rovers on Irlannin menestynein jalkapalloseura: se on voittanut 17 kertaa Irlannin mestaruuden ja 25 kertaa Irlannin cupin. Islantilaisjoukkue puolestaan tarjoaisi eksotiikkaa: Hafnarfjördur on 29 799 asukkaan kaupunki, joka tunnetaan kalastuksesta ja viikinkifestivaaleista. Kaupunki on Tampereen tapaan maauimalakaupunki: Islannin versiossa niitä on kolme, ja kaikki saavat lämpönsä kuumista lähteistä.

AGF Fodboldin kotikaupunki on puolestaan Tanskan Aarhus. Se sijaitsee Juutinmaalla, ja kyseessä on yksi Tanskan vanhimmista urheiluseuroista. AGF:lla on edustusta monissa muissakin lajeissa kuin vain jalkapallossa: seuran keskeisinä lajeina pidetään voimistelua sekä miekkailua.