Pälkäne houkuttelee tamperelaisia muuttamaan – tarjoaa ilmaisen bussikyydin ja leivoskahvit

Pälkäne markkinoi luonnonrauhaa ja järvenrantatontteja. Kuvituskuva. Arkisto / Sauvo Jylhä

Riina Haapala

Pälkäne houkuttelee tamperelaisia tunnustelemaan, miltä maalle muuttaminen tuntuisi. Pälkäneen kunta järjestää 5. syyskuuta Maalle asumaan -tapahtuman, johon järjestetään ilmainen bussikuljetus Tampereen keskustorilta.

Samaan aikaan järjestetään Voi hyvin Pälkäneellä -messut.

– Maalla asumisessa on monia hyvinvointitekijöitä: luonnonrauhaa ja stressittömyyttä, edullisia liikuntamahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä ja alhaisemmat asumiskulut. Maaseututrendi näkyy suoraan tonttikaupassamme ja etenkin järvenrantatonttimme ovat nyt erittäin kysyttyjä, kertoo elinkeinojohtaja Jaana Koivisto Pälkäneen kunnan tiedotteessa.

Kostia Areenalla järjestettävillä messuilla on näytteilleasettajina rakennusalan yrittäjiä, sisustusliike sekä vapaa-ajan toimijoita. Messuvieraat pääsevät myös tonttikierroksille uusille Roholan ja Tommolan asuinalueille. Lisäksi ennakkoesittelyssä on ensi keväänä myyntiin tuleva Vohlisaaren alue.

Pälkäneen kunnan tiedotteen mukaan Vohlisaareen on niin paljon kysyntää, että rantatontit tullaan ratkaisemaan arpomalla.

Maalle asumaan -messut ulottuvat myös Pälkäneen Luopioisten kylään, jossa etämessukohteessa on esittelyssä uusi Kukkian lähityökeskus, yhteisöllisen asumisen malleja sekä minitaloalueita.

Messubussi lähtee lauantaina 5.9. Tampereen keskustorilta kello 9.15 ja paluukyyti takaisin on kello 15. Bussilipulla saa Nuijantalon Kahvila & Putiikista ilmaisen kahvin ja leivonnaisen.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut