Lastenkulttuurikeskus Rulla muuttaa – syynä sisäilmaongelma

Lastenkulttuurikeskus Rulla muuttaa väliaikaisiin tiloihin remontin vuoksi. Rullan nykyisissä, kulttuuritalo Laikussa sijaitsevissa tiloissa on todettu sisäilmaongelma.

Rulla avaa ovensa väliaikaisissa tiloissa linja-autoaseman rakennuksessa 5. syyskuuta kello 10. Samalla avautuu Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän 30-juhlavuotisnäyttely Valovuosi.

Avajaisissa on ohjelmassa puheita, pientä tarjoilua ja työpajoja. Näyttelyssä pääsee matkustamaan raketilla avaruuden halki ja seikkailemaan peilipallojen loisteessa. Matkan aikana saattaa nähdä esimerkiksi avaruusmadon tai päästä kokeilemaan miltä tuntuu olla avaruusolio. Esillä on lasten tekemiä avaruus- ja valoteemoihin liittyviä töitä. Lokakuun loppupuolella avautuu Rullan tuottama Metsänpeitto-näyttely, joka jatkuu huhtikuuhun saakka. Marraskuussa juhlitaan Rullan 15-vuotissyntymäpäiviä eri puolilla Tamperetta.

Muuton myötä Rullan toimintaan tulee joitakin muutoksia. Näyttely- ja työpajatoimintaan voi osallistua aina aukioloaikoina. Suosittu perhekerho siirtyy tiistai-aamuun, ja jatkossa mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittautumalla. Myös lauantai-aamun taidetunteihin on ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta. Ryhmäkierroksia näyttelyihin ei syksyn aikana järjestetä.

Rullan on tarkoitus muuttaa takaisin Laikkuun remontin jälkeen. Arvioitu paluuaika on vuoden päästä kesällä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut