Miksi puolet aikuisista jonottaa korona-aikanakin koululippuja lapsilleen, ihmettelee Nysse – Asia hoituisi jonottamatta...

Miksi niin moni vanhempi jonottaa koululipun lapselleen asiakaspalvelusta, asia hoituisi jonottamatta kotoa, ihmettelee Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse.

Vaikka koululipun hankinta onnistuu nykyään verkossa Nella Nettilatauspalvelun kautta, noin puolet koululipuista on edelleen hankittu jonottamalla Nyssen asiakaspalvelussa.

Edes korona-aika ei ole juurikaan asiaan vaikuttanut.

Koulut alkavat ensi viikolla, ja toistaiseksi vain kolmannes on hankkinut koululipun ennakkoon, kerrotaan Nyssestä.

Perusopetus tai yksityinen koulu voi myöntää peruskoululaiselle koululipun, joka sisältää 1 tai 2 ilmaista matkaa jokaiselle lukuvuoden koulupäivälle.

Oppilaalla tulee olla henkilökohtainen Tampereen matkakortti. Kortin voi ostaa Nella Nettilatauspalvelusta (huoltaja voi käyttää Suomi.fi-valtuuksia alaikäisen huollettavan puolesta asiointia varten) tai joukkoliikenteen asiakaspalvelusta. Asiakas vastaa itse kortin 5 euronkustannuksista.

Lipun myöntäjä (perusopetus tai yksityinen koulu) tiedottaa asiakkaalle, milloin lippu on ladattavissa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut