Pirkanmaan Tilausliikenne voitti kilpailutuksen viidestä linjasta – kaupunki käyttää myös kesäoption

Pirkanmaan Tilausliikenne voitti kilpailutuksen viidestä bussilinjasta.

Lempäälän suunnan linjat 50, 52 ja 55 ja Kangasalan sunnan linjat 40 ja 420 kilpailutettiin sopimuskaudelle 9.8.2021–8.8.2026.

Hankintaan sisältyi mahdollisuus jatkaa sopimusta kolmella yhden vuoden optiokaudella. Lisäksi kilpailutukseen sisältyi vapaaehtoisena optiona kesän 2021 liikennöitävät vuorot muille paitsi linjalle 420.

Kilpailuun oli mahdollista osallistua erillistarjouksin joko Lempäälän suunnan linjoista tai Kangasalan suunnan linjoista, tai jättää yhdistelmätarjous sekä Lempäälän että Kangasalan suunnan linjoista. Määräaikaan mennessä tarjouksia saatiin kolme. Erillistarjoukset jätti Pirkanmaan Tilausliikenne Oy. Yhdistelmätarjouksen jättivät Länsilinjat Oy, Oy Pohjolan Liikenne Ab Hallinto ja Pirkanmaan Tilausliikenne Oy.

Kaikki tarjoajat asettivat soveltuvuusvaatimukset ja tarjoukset olivat vähimmäisvaatimusten mukaisia.

Sopimus joukkoliikennepalveluiden tuottamisesta solmitaan Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n kanssa. Lisäksi joukkoliikennelautakunta päätti käyttää hankintaan sisältyvä optio linjojen liikennöimisestä ajalla 7.6.2021 - 8.8.2021.

Valintaperusteena hankinnassa oli kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa hinnan painoarvo oli 93 prosenttia ja laadun seitsemän prosenttia. Kokonaisvertailussa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n yhdistelmätarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Hankintapäätöksen teki Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 5. elokuuta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut