Moottoripyöräilijä pakeni Tampereella poliisia paitsi ajoneuvollaan, myös juosten – epäillään nyt ainakin neljästä rikoksesta, eikä moottoripyöräkään välttämättä ollut oma

Poliisi sai Tampereella tiistain aikana urakoida laajemminkin virkavallalta karkaavien henkilöiden kanssa.

Tamperelainen uutisoi aiemmin keskiviikkona hurjasta karkumatkasta, jossa poliisi sai tehdä tiukan päivätyön Teiskossa monella eri konstilla virkavaltaa pakenevan henkilön kanssa. Lopulta ratkaisevan käänteen asiassa antoi asialleen vihkiynyt poliisikoira.

Puoli viiden aikaan iltapäivällä tuli taas ilmoitus ylinopeutta ajavasta moottoripyöräilijästä Teiskontien maisemista. Hänkään ei suosiolla antanut asiassaan periksi.

Alueella nopeusrajoitus oli 30 kilometrituntia, mutta moottoripyörän nopeus 87 kilometriä tunnissa. Moottoripyöräilijä pakeni pyörällään ja tämän jälkeen juostenkin hetken matkaa, mutta omasta näkökulmastaan tuloksetta: hän jäi kiinni Teiskontien pohjoispuolella.

Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Myös moottoripyörän omistussuhteita selvitetään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut