Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekko-Ilves julkisti pelaajasopimuksen – Hyökkääjä Arttu Ruotsalainen pelaa seurassa lainasopimuksella Buffalo Sabresistä

Tampereen Ilves lupasi tiistaina sosiaalisessa mediassa uutta pelaajasopimusta, ja sellainen tuli: hyökkääjä Arttu Ruotsalainen pelaa alkavalla kaudella Ilveksen riveissä. Kyseessä on lainasopimus – miehen virallinen palkanmaksaja on NHL-seura Buffalo Sabres.

Ilveksen oma tiedote

– Arttu Ruotsalainen on ollut viimeisen kahden kauden aikana yksi Liigan parhaista keskushyökkääjistä, jonka pelissä on monia hienoja elementtejä. Hän pystyy tuottamaan ratkaisuja ja tilanteita niin vauhdin, taidon, pelikäsityksen kuin taistelunkin kautta. Lisäksi hän on Ilveksessä erittäin kilpailullinen ja pidetty pelaaja, joka johtaa joukkuetta esimerkillään, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Ruotsalainen on joukkueen käytettävissä, kun seura aloittaa harjoitusottelunsa kahden viikon kuluttua.

Ilves vihjasi tiistaina, että jotain saattaa olla pelaajarintamalla tekeillä

Tällä hetkellä Ilveksen joukkueella on sopimus 27 pelaajan kanssa alkavan kauden osalta. Näistä kaksi on maalivahteja, yhdeksän puolustajia ja 16 hyökkääjiä.