Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Finlaysonkin on nyt Live! – Vanhalla tehdasalueella soi koko elokuun, keskiviikkona laulaa Saha

Kesäkeikkoja: Finlaysonin alueella soi koko elokuun.

Elokuun alusta alkaen Tampere on taas hieman lähempänä normaalia Rock City -asemaansa.

Kun koronarajoitukset muuttuvat, tapahtumia järjestetään enemmän ja niiden koko on suurempi. Kriisi ei ole ohi, mutta järkevä käyttäytyminen ja hygieniasta huolehtiminen varmistavat yksilön turvallisuuden keikoilla.

Jos osallistut tapahtumiin, juuri sinulla on vastuu ottaa huomioon muut. Älä lähde kotoa, jos tunnet itsesi vähänkin nuhaiseksi, yskäiseksi tai kuumeiseksi.

Tällä tapahtumaviikolla elävä musiikki raikaa muun muassa Väinö Linnan aukiolla Finlaysonilla. Elokuisten keskiviikkokeikkojen sarjan aloittaa tänään kello 20 Topi Saha.

Sahan neljäs albumi, vuonna 2018 ilmestynyt Lopunajan rakastavaiset sai osakseen kauttaaltaan kiittäviä arvioita. Julius Maurasen tuottamaa kokonaisuutta on luonnehdittu pysäyttäväksi ja ikiaikaiseksi.

Oman uransa lisäksi Saha on mukana Mikko Joensuun ja Antero Lindgrenin yhtyeissä. Hänen kappaleitaan ovat esittäneet muun muassa Anna Puu, Ellinoora ja Lassi Valtonen.

Halusimme toteuttaa konsertteja eri puolille aluetta.

Ja mikä tärkeintä: Topi Saha yhtyeineen työstää juuri nyt materiaalia viidennelle pitkäsoitolle.

Elokuun aikana Väinö Linnan aukion lavalle nousevat myös Holmala, Annukka, PK Keränen ja Samae Koskinen.

– Idea Finlayson Livestä syntyi, kun halusimme toteuttaa eri puolille aluetta konsertteja.

– Heti tuntui, että akustiset ja pienimuotoiset keikat olisivat Finlaysonin alueen juttu, sillä ne mahdollistavat paljon enemmän esiintymisiä erilaisissa paikoissa ja kohteissa: konsertteja kahviloissa, museoissa, taidenäyttelyissä, katolla ja aukioilla, Finlaysonin alueen tapahtumatuottaja Minna Männistö kertoo elokuun ohjelmasta.

Topi Saha Väinö Linnan aukiolla ke 5.8.

finlaysoninalue.fi