Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Miten käy Tampereen Dorikselle ensi vuonna? Vaihtoehtoja on kaksi – "Ei tätä voi mihin tahansa sijoittaa"

Tampereen Kyttälän alueelle toteutettava täydennysrakentaminen tietää ensi vuonna sitä, että muun muassa Doris-ravintolalle sanotaan hyvästit siinä muodossaan kuin se on yli kolme vuosikymmentä ollut olemassa.

Vaihtoehtoja on käytännössä kaksi: joko ravintola lopettaa toimintansa pysyvästi tai hakee uuden toimitilan toisaalta.

Doris on ollut jo jonkin aikaa auki seitsemänä päivänä viikossa. Se harmittaa ravintolapäällikkö Leo Partas ta: hänen mukaansa kaikki on toiminnan tasolla arvioituna niin hyvässä iskussa kuin se vaan voi olla.

– Doris pitää ovensa auki vielä uudenvuoden ja heti tammikuussa odottaa sitten kiinteistön siivous. Se on minun tämänhetkinen käsitykseni siitä, mitä tuleman pitää.

Avoimia kysymyksiä on vastaamatta vielä useampia.

– Olemme katselleet uutta toimitilaa, mutta mitään varmaa tietoa ei ole tällä hetkellä mistään. Konsepti ja brändi on kuitenkin luotu vuosikymmenten mittaan sellaiseksi, että ei tätä voi ihan mihin tahansa sijoittaa, Partanen kuvailee.

– Se on tietysti selvä, että ennen ovien sulkeutumista juhlitaan kunnolla ja jotain spesiaaliakin varmasti tulee. Kaikki huipentuu sitten uuteenvuoteen, hän jatkaa.

Doris oli jälleen ykkönen! – Tässä on Paras Tamperelainen Bilepaikka-äänestyksen TOP20