Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Doris oli jälleen ykkönen! – Tässä on Paras Tamperelainen Bilepaikka-äänestyksen TOP20

Äänestys: Parasta Bilepaikkaa äänesti poikkeusvuonna 4 890. Heistä 21,1 prosenttia ei osannut nimetä omaa suosikkiaan.

Vaikka tamperelainen yöelämä on ollutkin koronasta johtuen kuluvana vuonna hyvin erilaista kuin aiempina vuosina, ei Paras Tamperelainen Bilepaikka -voittaja tarjonnut silti voittajansa osalta kovin poikkeuksellista lopputulosta.

Ääniä äänestyksessä annettiin 4 890, ja voiton vei jälleen kerran Doris. Se sai 14,4 prosenttia annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui Klubi (12,9 prosenttia äänistä) ja kolmannen sijan vei Jack the Rooster (9,1 prosenttia äänistä).

Doriksen ravintolapäällikkö Leo Partanen, 29, on tuloksesta innoissaan. Kuopiosta kaksi vuotta sitten Tampereelle muuttanut Partanen solkkaa edelleen silkkaa savoa ja on lopputuloksesta jopa innoissaan.

– Kaksi vuotta sitten tulin Tampereelle työn perässä, ja Doriksessa katsoin ensiksi että mikähän ihmeen paikka tämä on kun jengi tanssii pöydillä. Doris-meininki on varmasti juurikin se avainsana, joka selittää myös tämän äänestystuloksen: meillä on todella hyvä henkilökunta, asiakaskunta käyttäytyy todella hyvin ja DJ-puoli on viimeisen päälle kunnossa, Partanen luonnehtii.

Paras Tamperelainen Bilepaikka -äänestys järjestettiin nyt kahdeksatta kertaa.

Tampereen parhaat olutravintolat, lounaspaikat, kahvilat, bilepaikat ja noutoruokapaikat on listattu Tamperelaisen sivuilla kesän aikana.