Hämeensillan ajoradan kiveystyöt valmistuivat – seuraavaksi tehdään reunat

Hämeensillan ajoradan kiveystyöt ovat valmiit. Wille Nyyssönen

Riina Haapala

Hämeensillan ajoradan kiveystyöt ovat valmistuneet, tiedottaa Raitiotieallianssi. Liikenne Hämeenkadulla siirretään sekaliikennekaistalle torstaina 6. elokuuta. Kiveystöitä jatketaan katujen reunoilla Kuninkaankadun ja Keskustorin välillä, Keskustorilla, Hämeensillalla ja Koskipuistossa. Koskikadun ja Aleksanterinkadun osalta kiveystyöt ovat pääosin valmiit.

Hämeenkadun kiveystyöt ovat valmistuneet myös Pellavatehtaankadun liittymän kohdalta. Katu vavataan kaksisuuntaiselle liikenteelle Kyttälänkadun ja Pellavatehtaankatu 8:n välillä torstaina 6. elokuuta.

Raitiotieallianssi uusii raitiotien rakentamisen yhteydessä Hämeenkadun kokonaan katusuunnitelmien mukaiseksi eli jalkakäytävät, maanalaisen kunnallistekniikan johdot ja putket sekä katu- ja tapahtumavalaistus uusitaan. Hämeenkadun kiveystyöt aloitettiin vuonna 2017 Tuulensuun korttelista. Hämeenkadun jalkakäytävien rakentamistyöt valmistuvat korttelipuoli kerrallaan, viimeiset osuudet Keskustorilta vuonna 2022.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut