Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ovi käy jalkapallo-Ilveksessä: Yusif Moussa siirtyy Israelin pääsarjaan – "Ulkomaan hankinta on vaikea toteuttaa"

Yksi pelaaja vaihtaa maisemaa jalkapallon Veikkausliigan vaihtelevasti aloittaneesta Tampereen Ilveksestä. Hän on keskikenttäpelaaja Yusif Moussa, joka siirtyy pelaamaan Israelin pääsarjaan Bnei Yehudan riveihin.

Seura kertoo asiasta keskiviikkoisen RoPS-ottelun ennakossa.

Joukkue kaipaisi kipeästi vahvistusta hyökkäyspäähän, mutta sellaista ei ole ihan tähän hätään saatavilla.

– Olemme käyttäneet paljon aikaa uuden pelaajan etsimiseen. Haluamme olla varmoja, että saamme myös laatua sillä hyvin pienellä summalla mitä on käytettävissä. Kun ottaa huomioon matkustusrajoituksetkin, niin kyllä ulkomaan hankinta on vaikea toteuttaa, kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss otteluennakossa.

Yhtenä vaihtoehtona seuralla on toki myös hyödyntää kakkosjoukkueen pelimiehiä. Heistä Eetu Mömmö ja toisaalta myös Eemeli Raittinenkin ovat käyneet ykkösjoukkueenkin kokoonpanossa, molemmat tulivat vaihdosta sisään lauantain kuumatunteisessa HIFK-ottelussa. Maaleja mättäneen Santeri Haaralan tulevaisuus on auki, sillä miehestä on oltu kiinnostuneita myös Tampereen ulkopuolellakin.

– Voimme myös katsoa alaspäin ja nostaa Ilves/2:n riveissä hyvin onnistuneita pelureita enemmän meidän mukaamme. Tässä tilanteessa ei ole kauheasti muita vaihtoehtoja kuin luottaa omavaraisuuteen, Wiss sanoo.