Katuruokatori Street Food Fiesta on tulossa Hämeenpuistoon – "Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään"

Street Food Fiesta on on tulossa jälleen Hämeenpuistoon. Street Food Fiesta
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Kansaivälistä katuruokaa tarjoava Street Food Fiesta on saapumassa Tampereen Hämeenpuistoon jälleen 20.–23. elokuuta.

Kesän kiertuekalenteri jouduttiin järjestelemään uudelleen koronaviruksen vuoksi ja järjestäjien mukaan on mahdollista, että se vielä muuttuu.

– Odotamme kaikesta huolimatta innolla ja lämmöllä ruoan ystävien kohtaamista ympäri Suomen, kiertuetta aiempien vuosien tapaan luotsaava Ali Chehboun kertoo tiedotteessa.

– Tapahtumassa noudatetaan ohjeita turvallisesta asioinnista. Sekä myyjien että asiakkaiden terveys on järjestäjälle tärkeää, korostavat järjestäjät.

Kiertueella on mukana muun muassa Arepera Bros -koju, josta saa herkullista venezuelalaista ruokaa ja kestosuosikit, kuten kreikkalaiset gyrokset sekä Twirlyn rullajäätelöt. Myös viime kesältä tuttu La Garçonne -koju tekee paluun. Kojusta saa tuoretta kahvia, perinteisiä ranskalaisia täytettyjä patonkeja sekä panineja. Lisäksi tapahtumassa voi nautiskella esimerkiksi hampurilaisilla ja churroilla. Italialaisia makuja löytyy Squizza-kojulta, josta voi ostaa neliönmallisia, roomalaistyylisiä pizzoja.

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään ja valikoimaan paikkakuntakohtaisesti, kerrotaan tiedotteessa.

Street Food Fiesta kiersi Suomea ensi kertaa kesällä 2017.

Hämeenpuistossa yhtä aikaa Tampereen käsityöläismarkkinat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut