Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Katuruokatori Street Food Fiesta on tulossa Hämeenpuistoon – "Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään"

Kansaivälistä katuruokaa tarjoava Street Food Fiesta on saapumassa Tampereen Hämeenpuistoon jälleen 20.–23. elokuuta.

Kesän kiertuekalenteri jouduttiin järjestelemään uudelleen koronaviruksen vuoksi ja järjestäjien mukaan on mahdollista, että se vielä muuttuu.

– Odotamme kaikesta huolimatta innolla ja lämmöllä ruoan ystävien kohtaamista ympäri Suomen, kiertuetta aiempien vuosien tapaan luotsaava Ali Chehboun kertoo tiedotteessa.

– Tapahtumassa noudatetaan ohjeita turvallisesta asioinnista. Sekä myyjien että asiakkaiden terveys on järjestäjälle tärkeää, korostavat järjestäjät.

Kiertueella on mukana muun muassa Arepera Bros -koju, josta saa herkullista venezuelalaista ruokaa ja kestosuosikit, kuten kreikkalaiset gyrokset sekä Twirlyn rullajäätelöt. Myös viime kesältä tuttu La Garçonne -koju tekee paluun. Kojusta saa tuoretta kahvia, perinteisiä ranskalaisia täytettyjä patonkeja sekä panineja. Lisäksi tapahtumassa voi nautiskella esimerkiksi hampurilaisilla ja churroilla. Italialaisia makuja löytyy Squizza-kojulta, josta voi ostaa neliönmallisia, roomalaistyylisiä pizzoja.

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään ja valikoimaan paikkakuntakohtaisesti, kerrotaan tiedotteessa.

Street Food Fiesta kiersi Suomea ensi kertaa kesällä 2017.

Hämeenpuistossa yhtä aikaa Tampereen käsityöläismarkkinat.