Tampereelle nuorten kulttuurikeskus, joka onkin jo vanha tuttu – "Myös nuorilla on paljon mahdollisuuksia luoda omaa kulttuuria ja tuoda sitä näkyville"

Monitoimitalolle on jonotettu muun muassa Harry Potter -tapahtumaan. Pekka Ruissalo/Tamperelaisen arkisto
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden Monitoimitalo 13 muuttuu elokuun alussa nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ksi.

Nimenmuutos tuo mukanaan uutta, mutta ennen kaikkea se selkeyttää talon toimintaa.

Nuorten kulttuurikeskus -status antaa suunnan nuorisopalveluiden omalle toiminnalle Monitoimitalossa ja selkeyttää käsitystä siitä, millaista toimintaa talo nuorille asiakkailleen tarjoaa.

Tulevaisuudessa nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 myös tiivistää yhteistyötä Lastenkulttuurikeskus Rullan ja Kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn kanssa. Näin Monitoimitalo 13:sta tulee myös selkeämmin osa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua kulttuuritoimintaa.

– Tampere on vetovoimainen kulttuurikaupunki, jossa edistetään näkyvästi ja merkittävästi kulttuuria. Siksi on erityisen tärkeää, että myös nuorilla on paljon mahdollisuuksia luoda omaa kulttuuria ja tuoda sitä näkyville, kertoo kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Suvi Vuorinen Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Monitoimitalo 13:n muu toiminta säilyy ennallaan ja nuorten kulttuurikeskuksen tiloja voivat edelleen vuokrata kaikenikäiset.  

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa Tammer-hotellin ja keskuspaloaseman vieressä. Talon osoite on Satakunnankatu 13, mutta sisäänkäynti taloon tapahtuu Pellavatehtaankadun puolelta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut