Pirkan Soutu soudettiin viikonvaihteessa – kilpailutapahtumat järjestettiin kahtena päivänä

Järjestyksessään 42. Pirkan Soutu soudettiin viikonvaihteessa Tampereella. Tapahtumat järjestettiin poikkeuksellisesti kahtena päivänä: lauantaina aamupäivällä soudettiin pienpuuveneiden keskimatkan SM-kilpailut, Coastalin pitkänmatkan ensimmäiset SM-kilpailut sekä kunto- ja melontasarjat.

Iltapäivällä soudettiin puolestaan kirkkoveneiden Toinen Aalto. Poikkeuksellinen kevät ei vaikuttanut lauantain lähtöjen osallistujamääriin. SM–souduissa oli mukana 139 soutajaa, kuntosoudussa 53, melonnassa 35 ja Toisessa Aallossa 231.

Pienpuuveneiden SM-souduissa jaettiin yhteen 26 kultamitalia. Mukana oli myös kaikki Pirkan Soudun soutanut Pentti Havanka Virtain Urheilijoista. SM-sarjoista löytyi myös 20 kertaan Soudun soutanut Mervi Varheenmaa sekä neljä 10 kertaa soutanutta: Ari Kankkunen, Taina Vuorinen, Timo Kauppila ja Marja Liedes-Kauppila.

Sunnuntaina vuorossa olivat kirkkoveneluokan kisalähdöt. Kirkkoveneiden starteissa jäätiin hieman viime vuoden määristä, kun mukana oli yhteensä 17 venekuntaa.

Avoimessa sarjassa oli mukana 13 joukkuetta, naisten- ja sekasarjassa kummassakin kaksi joukkuetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut