Tampereen seudun työväenopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa – korona voi vielä muuttaa ryhmiä: "Nyt jos koskaan kannattaa ilmoittautua myös varalle"

Tampereen seudun työväenopiston syyskausi alkaa syyskuussa. Arkistokuva. Päivi Laitinen

Riina Haapala

Tampereen seudun työväenopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa lauantaina 1. elokuuta. Ilmoittautuminen alkaa verkkosivuilla kello 12. Puhelimitse voi ilmoittautua 24. elokuuta alkaen.

Syksyksi on suunniteltu aiempaa enemmän etäkursseja. Muuten opiskelu on normaalisti lähiopetuksena. Kurssien opiskelijamääriä on kuitenkin pienennetty koronasuositusten pohjalta.

– Jos koronatilanne sallii, kutsumme lisää opiskelijoita varasijoilta. Nyt, jos koskaan, kannattaa siis ilmoittautua myös varalle, kannustaa vt. rehtori Tuula Vatanen opiston tiedotteessa.

Varotoimenpiteenä opiskelijoita pyydetään pitämään fyysistä etäisyyttä ja pesemään käsiä.

– Toivomme, että Pirkanmaan epidemiatilanne pysyisi rauhallisena ja voimme toteuttaa syksyn kurssit suunnitelmien mukaisesti, Vatanen sanoo tiedotteessa.

Työväenopisto noudattaa aina voimassa olevia koronarajoituksia. Muutoksista tiedotetaan työväenopiston verkkosivuilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut