Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sähköpyörämyymälä Electrobike avasi ovensa Tampereen Lielahdessa – "Pinta-alalla ja valikoimalla mitattuna Pohjoismaiden suurin"

Sähköpyöräilyyn erikoistunut Electrobike on avannut uuden myymälän Tampereen Lielahdessa. Yritys kuvailee myymälää valikoimansa ja pinta-alansa puolesta Pohjoismaiden suurimmaksi ketjun myymäläksi.

– Kestävä kehitys on meille sekä laadukkaiden ja ympäristöystävällisten tuotteiden tarjoamista, että toimimista osana kasvavaa pyöräily-yhteisöä ja luomalla pitkäaikaisia suhteita oli kyseessä sitten tuotteidemme valmistajat, asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme, kommentoi asiaa tiedotteessa Electrobiken perustaja Jani Jokinen.

Lielahden myymälässä on esillä yli 40 erilaista sähköpyörää, joista asiakas voi valita haluamansa mallit koeajolle. Suurin osa valikoimasta on varastossa ja heti toimitusvalmiina. Pyöriä pääsee kokeilemaan myymälän pihassa tai lähistön pyöräteillä.

– Pyörä kannattaa aina koeajaa ennen ostopäätöstä. Laatueroja on, ja ajotuntuma vaihtelee mallikohtaisesti huomattavastikin. Käytännön eroavaisuudet huomaa kyllä nopeastikin koeajamalla, Jokinen huomauttaa.