Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rodeon myynti on edennyt loppusuoralle – Finlaysonin tilasta kamppailee kaksi yritystä

Tampereen Finlaysonin alakerrassa pitkään majaansa pitäneen Rodeo-yökerhon uusi omistaja on selvillä todennäköisesti elokuun puolessavälissä.

Rodeon pitkäaikaisen yrittäjän Erkki Sillanpään mukaan tilasta on ollut kesän mittaan kiinnostunut kuusikin eri tahoa, mutta nyt loppusuoralle on rajattu kaksi yritystä jotka kilpailevat seuraavan vuokralaisen paikasta Finlaysonin alakerran toimitiloissa.

– Siinä on kaksi vaihtoehtoa. On valtakunnallinen toimija ja sitten paikallisempi yrittäjä, molemmissa puhutaan ravintolatoiminnasta ja kumpienkin maine on erittäin hyvä, Sillanpää kuvailee asetelmaa.

Vielä ei voi sanoa, kummalle tila lopulta menee vuokralle. Asiasta päättää osaltaan Finlaysonin kiinteistöpäällikkö, joka on tällä hetkellä vielä lomalla ja palaa takaisin töihin elokuun alkupuoliskolla.

– Finlaysonin isännöitsijältä on tullut sellainen ohjeistus, että he haluavat laatia uudelle vuokralaiselle myös vuokrasopimuksen, joka sisältää sitten erilaisia asioita kuin mitä meillä sopimuksessa oli. Nyt pitää sitten arvioida, miten halukkaat vuokralaiset sen sisältöön suhtautuvat ja onko siinä sopimusmallissa neuvoteltavaa, Sillanpää kuvailee.

Rodeo muistetaan Tampereella myös nimellä Bepop, jolla se myös aloitti toimintansa vuonna 2003. Nyt se lopettaa toimintansa pitkälti siitä syystä, että yrittäjä Erkki Sillanpää on ylittänyt jo vuosia sitten niin sanotun virallisen eläkeiän. Helsingissä asuva Sillanpää on iältään 75 vuotta.