Verkkokauppa laajeni nyt oikeaksi kaupaksi, Budoland Finland avaa ovensa Tampereella – avajaisissa on paikalla suomalaisen kamppailu-urheilun raskas sarja Mira Potkosesta lähtien

Jos korona ei olisi tullut ja pyyhkäissyt, nokialainen olympiapronssinainen Mira Potkonen jahtaisi parhaillaan Tokiossa olympiaunelmaansa.

Nyt unelma siirtyi vuoden päähän, mutta vapaalla ajalla on mahdollista päästä Tampereella ovensa avaavan kamppailuvarustekauppa Budoland Finlandin avajaisiin. Pitkään vain verkkokauppana toiminut ja kertaalleen nimeänsä vaihtanut kamppailuvarustekauppa avaa kivijalkamyymälän Tampereelle Kalevaan osoitteeseen Sammonkatu 11.

Lauantaina paikan päällä järjestetään kutsuvierastilaisuus, jossa on paikalla valikoima suomalaisen kamppailu-urheilun huippunimiä. Potkosen lisäksi paikalla nähdään muun muassa Auvo Niiniketo, Maarit Teuronen, nyrkkeilyn kaksinkertainen MM-pronssimitalisti Joni Turunen sekä potkunyrkkeilyn moninkertainen arvokisamitalisti Hanne Lauslehto.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut