Suunnitelma: Tammelan stadionille kaavaillaan jopa kansainvälistä kapasiteettia – Yle: Nyt selvitetään, voisiko katsomoon mahtua 8 000 katsojaa

Tammelan stadionin tulevaisuuden visioihin on nyt tullut mukaan myös eurokoko. Mitä se tarkoittaa, se kannattaa lukea jutusta. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pitkään visioidun ns. uuden Tammelan stadionin suunnitelmat ovat saaneet mukaansa kansainvälistä mittakaavaa.

Vuonna 2023 valmistuvaksi aiotulle stadionille aiotaan nyt saada jopa 8 000 katsojapaikkaa, kertoo Yle verkkosivuillaan.

Aiemmin suunnitelma on sisältänyt 6 500 katsojapaikan raamin.

8 000 katsojapaikkaa toisi kuvioihin myös kansainvälistä ulottuvuutta – käytännössä katsoen kovia kansainvälisiä pelejä ja mahdollisesti A-maaotteluitakin.

– Lämmitettävä tekonurmi mahdollistaisi isompia otteluita myös myöhemmin syksyllä tai aiemmin keväällä kuin mitä Olympiastadionilla olisi mahdollista, kommentoi Ilves Edustuksen toimitusjohtaja Tomi Erola Ylelle.

Isompi profiili ja kapasiteetti heijastuisi seuratoimintaan konkreettisesti myös käteisenä rahana.

– Tulovirtoja siitä tulisi suoraan sanottuna. Voimme järjestää VIP-toimintaa paremmin ja muitakin tapahtumia, Erola visioi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut