Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi Länsilinjojen bussia töhrittiin yöllä Tampereen Linnainmaalla – Kehitysjohtaja: "Jos haluaa piirtää, kannattaisi mennä graffitiseinälle" – Katso kuvat

Kaksi Länsilinjojen bussinkuljettajaa törmäsi keskiviikkoaamuna ei-toivottuun yllätykseen Tampereen Linnainmaalla, jossa autot olivat pysäköitynä yön yli. Kaksi yhtiön linja-autoa oli töhritty uuteen uskoon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Asiasta oli yhteydessä ensiksi Tamperelaisen lukija, joka lähetti myös kuvia toisesta autosta. Tilanteen kulku vahvistetaan yhtiöstä.

– Voidaan tehdä sellainen arvio, että tässä on ollut kaksi tekijää asialla: toisella ei ole oikein ollut kovin kummoista graafista silmää ja toinen on ollut taas maalaushommissa kokeneempaa sorttia, kuvailee Länsilinjojen kehitysjohtaja Jukka Ylitalo lopputulosta.

Asialla on Ylitalon mukaan oltu puolenyön ja aamuviiden välisenä aikana.

– Tekijät ovat olleet ilmeisen tietoisia siitä, koska vartijat käyvät alueella.

Lopputulos ei Ylitaloa liiemmin naurata. Hän sanoo, että yhtiö koittaa nyt ensiksi siivota jäljet omatoimisesti. Mikäli se ei auta, on edessä maalaus. Se kustantaa 3 000 euroa ja siihen päälle tulee ainakin tuhannen euron edestä muita töitä.

– Tietysti sekin harmittaa, että kaverithan hakevat tällä vain julkisuutta ja nyt tietysti myös saavat sitä. Tosin luulisin että lehtimainos on varmasti halvempi omien piirustusten hintalapuksi kuin 4 000 euroa. Ja jos haluaa kovasti piirtää, kannattaisi mennä graffitiseinälle, eikös sellainenkin ole Tampereella olemassa?

Länsilinjat on tekemässä asiasta nyt rikosilmoituksen. Todennäköistä on, että rikosnimikkeen osalta puhutaan vahingonteosta.