Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Filharmonia tekee syyskuun konserttinsa tuplana

Tampere Filharmonia on päättänyt soittaa syyskuun konserttinsa tuplana. Kuvio kulkee niin, että kello 17 alkaviin konsertteihin myydään 500 numeroimatonta yksittäislippua. Kello 19 alkavat konsertit on varattu kausikorttilaisille. Syyskuussa ei järjestetä Teokset tutuiksi -tilaisuuksia, Kurkistuksia kenraaliharjoitukseen eikä lapsiparkkeja.

Tuplakonsertit soitetaan ilman väliaikaa ja konserttiohjelmiin on tehty pieniä muutoksia. Osissa teoksista myös orkesterin kokoonpanoa on pienennetty muusikoiden turvavälien toteutumisen takaamiseksi.

Muutokset koskevat seuraavia konsertteja:

• 3.9. klo 17 ja 19, Beethoven 6. Keurisin Arcade poistuu konserttiohjelmasta.

• 11.9. klo 17 ja 19, Rakastava. Sibeliuksen Rakastava poistuu konserttiohjelmasta.

• 18.9. klo 17 ja 19, Tarinat. Ravelin Shéhérazade ja Schönbergin Pelléas ja Mélisande poistuvat konserttiohjelmasta, konserttiohjelmaan lisätään Mozartin Aarioita ja Teatterinjohtaja-alkusoitto sekä myöhemmin ilmoitettava teos.

• 24.9. klo 19 ja pe 25.9. klo 19, Beethoven 5. Konserttiohjelma säilyy entisellään.

Yleisörajoitusten poistuessa lokakuun alussa konsertit pyritään järjestämään normaalisti, yleisön ja muusikoiden turvallisuus luonnollisesti huomioiden. Tampere Filharmonia pidättää oikeuden ohjelma- ja yleisömäärämuutoksiin, mikäli uusia yleisötapahtumia koskevia määräyksiä tai asetuksia astuu voimaan.

Tampere Filharmonia valmistautuu aloittamaan syyskauden 2020 poikkeuksellisissa oloissa. Syyskuussa konsertit soitetaan supistetuille yleisöille turvavälien toteutumisen varmistamiseksi.

Tampere Filharmonian syyskauden 2020 yksittäislipunmyynti käynnistyy tiistaina 4.8. kello 9. Myyntiin tulevat syksyn sinfonia- ja kamarikonserttien yksittäisliput sekä sarjaliput. Vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuina 16. elokuuta iltaan saakka, minkä jälkeen lunastamattomat kausipaikat vapautetaan myyntiin.

Lipunmyyntipaikkoja ovat Tampere-talon lipunmyynti, Lippu.fi:n toimipisteet sekä Kulttuurimyymälä Aplodi. Kulttuurimyymälä Aplodi aukeaa lipunmyynnin aloituspäivänä kello 10.

Orkesteri toivoo, että mahdollisimman moni asiakas ostaisi lippunsa verkkopalvelusta. Näin pyritään välttämään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumista. Lipunmyynnin aloitukseen liittyvää erityisohjelmaa Tampere-talon aulassa ei tällä kertaa järjestetä. Yleisöpäivä järjestetään, kun se on jälleen turvallista ja koronavirustilanne on rauhoittunut.