Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lidl avaa uuden myymälän Tampereen Lakalaivaan – "Olemme erittäin tyytyväisiä"

Lidl avaa kaksi uutta myymälää Suomessa. Tampereen Lakalaivassa ja Nastolassa vietetään avajaisia torstaina 6. elokuuta kello 8 alkaen.

Lakalaivan Lidl palvelee asiakkaita Lidlin omassa kiinteistössä ja Nastolan Lidl Varjolanrinteen liikekeskuksen yhteydessä. Molemmat myymälät edustavat uusinta Lidl-ilmettä. Tuotejärjestyksen suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja esimerkiksi tuotekohtaisia opastekylttejä on lisätty.

Lidlillä on ennestään Tampereella seitsemän myymälää, joista ainoastaan Jankan ja Lielahden myymälät sekä nyt avattava Lakalaivan myymälä toimivat Lidlin omissa kiinteistöissä. Jankan myymälä avattiin vuonna 2004 ja Lielahden myymälä 2003.

– Suurin osa myymälöistämme sijaitsee meidän omissa kiinteistöissämme ja lähtökohtaisesti etsimme liikepaikkoja, joihin voimme itse rakentaa meidän näköisen myymälän. Kaupungeissa vapaat tontit ovat kuitenkin tiukassa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että meillä on nyt kolmas oma myymäläkiinteistö Tampereella, kiinteistö- ja kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen kertoo yhtiön tiedotteessa.