Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raisa Räisäsen etsintäpaikka Hervantajärvellä tarkentui – Yle: Täältä häntä etsitään nyt

Lokakuussa 1999 jäljettömiin Tampereen keskustasta kadonneen Raisa Räisäsen etsintäpaikka Hervantajärvellä on tarkentunut. Yle kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Tamperelainen kertoi etsintöjen alusta aiemmin viikolla verkkosivuillaan. Nyt on ilmennyt, että etsintöjä on toteutettu väärässä paikassa ja nyt etsinnät ovat palanneet oikeaan paikkaan, kertoo Yle.

Etsintäpaikka perustuu siihen todistajahavaintoon, jonka mukaan lujaa vauhtia ajanut auto oli poistunut Hervantajärven suunnasta lokakuisena aamuna vuonna 1999. Edeltävänä yönä Raisa Räisänen oli kadonnut jäljettömiin. Todistajana olevan miehen koirat olivat edenneet Hervantajärven rantaan, haukkuneet mutta omistaja ei ollut havainnut mitään rannassa. Koiranulkoiluttajan mukaan autoa kuljettanut mies oli isokokoinen ja hänellä oli vaaleat hiukset.

Tämänhetkiset etsinnät toteutetaan paikan päällä vapaaehtoisvoimin. Myös poliisi on aikeissa tutkia Hervantajärven tämän vuoden lokakuussa.