Raisa Räisäsen etsintäpaikka Hervantajärvellä tarkentui – Yle: Täältä häntä etsitään nyt

Tässä paikassa, Hämeenkadulla Sokoksen edustalla Raisa Räisänen nähtiin varmasti viimeisen kerran lokakuisena iltana vuonna 1999. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lokakuussa 1999 jäljettömiin Tampereen keskustasta kadonneen Raisa Räisäsen etsintäpaikka Hervantajärvellä on tarkentunut. Yle kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Tamperelainen kertoi etsintöjen alusta aiemmin viikolla verkkosivuillaan. Nyt on ilmennyt, että etsintöjä on toteutettu väärässä paikassa ja nyt etsinnät ovat palanneet oikeaan paikkaan, kertoo Yle.

Etsintäpaikka perustuu siihen todistajahavaintoon, jonka mukaan lujaa vauhtia ajanut auto oli poistunut Hervantajärven suunnasta lokakuisena aamuna vuonna 1999. Edeltävänä yönä Raisa Räisänen oli kadonnut jäljettömiin. Todistajana olevan miehen koirat olivat edenneet Hervantajärven rantaan, haukkuneet mutta omistaja ei ollut havainnut mitään rannassa. Koiranulkoiluttajan mukaan autoa kuljettanut mies oli isokokoinen ja hänellä oli vaaleat hiukset.

Tämänhetkiset etsinnät toteutetaan paikan päällä vapaaehtoisvoimin. Myös poliisi on aikeissa tutkia Hervantajärven tämän vuoden lokakuussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut