K-ryhmän vähittäismyynti kehittyi Pirkanmaalla

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

K-ryhmän myynti kehittyi Pirkanmaalla tammi-kesäkuussa 19,7 prosenttia ja oli 457,4 miljoonaa euroa. Päivittäistavarakaupan myynti oli 327,7 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 11 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 93,3 miljoonalla eurolla ja se kehittyi 11,6 prosenttia.

Autokaupan myynnin arvo oli 36,3 miljoonaa euroa.

– Sekä ruoka- että rautakaupan hyvät kehitykset ovat tulosta pitkäjänteisestä verkostokehitystyöstä ja onnistuneista strategisista valinnoista K-ryhmätasolla. K-kauppiaat ovat onnistuneet työssään erinomaisesti asiakkaiden odotusten täyttämisessä, aluejohtaja Jari Alanen kommentoi tulosta tyytyväisenä.

K-ryhmän tuottama taloudellinen hyöty vuonna 2019 oli Pirkanmaalla yhteensä 420,5 miljoonaa euroa.

Vuonna 2019 Keskon ja K-kauppiaiden tavaraostot jättivät Pirkanmaalle 304,6 miljoonaa euroa. Investointeja tehtiin 30,8 miljoonalla eurolla.

Kesko ja K-kauppiaat maksoivat palkkoja 80,8 miljoonaa euroa ja kauppiaat maksoivat tuloveroja alueelle 4,3 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut