Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yleisurheilun Teemakisat jatkuvat tänään Ratinan stadionilla – Katso kuvat keskiviikolta, jolloin naisten pika-aidat oli odotetuin matka

Tampereen Pyrinnön Ratinan stadionilla keskiviikkona ja torstaina järjestämät yleisurheilun Teemakisat alkoivat keskiviikkoiltana vaihtelevissa sääolosuhteissa. Selkeä ja pilvisen harmaa keli muuttui nopeasti vesisateeksi, joka loppui sekin varsin äkkiä säätilan muuttuessa jälleen selkeäksi, mutta pilviseksi ja pilvisen harmaaksi.

Keskiviikkoiltana odotetuin laji oli naisten 100 metrin aidat, josta odotettiin Nooralotta Nezirin ja Reetta Hurskeen kaksintaistelua. Myös Tampereen Pyrinnön Lotta Haralan suoritusta odoteltiin innolla, mutta Haralan alkueräjuoksu kariutui keskeytykseen juoksun puolivälin jälkeen.

– Ilmeisesti jalka otti aitaan kiinni, täytyy vielä katsoa videolta, tuumi Haralan valmentaja Matti Liimatainen alkueräjuoksun jälkeen.

Finaalijuoksun hoiti nimiinsä Neziri, joka juoksi ajan 12,92. Hurske jäi kilpakumppanistaan kymmenyksen: aika oli 13,03.

Teemakisat jatkuvat torstai-iltana, jolloin vuorossa on muun muassa keihäänheittoa sekä aidaton versio pikajuoksuista. Sääennuste ei lähtökohtaisesti lupaile parhaita mahdollisia olosuhteita, ja on mahdollista että sadekeli voi näkyä urheilijoiden suorituksissa varovaisuutena.

– Tuo alusta on sellainen että ei siihen vaikuta, jos se on vähän märkä, ei siitä liukasta tule. Tosin siinä on sitten jo selitys valmiiksi valmiina, mikäli juoksu ei kulje, värikkäistä kommenteistaan tuttu Liimatainen pohdiskeli.

Ratinan stadionilla saatetaan nähdä syyskuussa yleisurheilun Ruotsi-ottelu, mikäli ruotsalaiset saavat maastaan lähtöluvan. Tähän asiaan tulee lopullinen selvyys perjantaina.