Tamperelainen ravintola Piemonte saa uuden omistajan – "Kaupanteko tuntui tällä hetkellä juuri sopivalta"

Riina Haapala

Tamperelainen ravintola Piemonte siirtyy Ilmari Saarikosken omistukseen. Ravintola Hella & Huoneen ravintoloitsijana toimiva Saarikoski ottaa vetovastuun Piemontesta elokuun alussa. Piemonten keittiöstä vastaa jatkossakin keittiömestari Amanda Salo tiimeineen.

Idean Piemonten ostamisesta Saarikoski kertoo saaneensa jo hyvän aikaa sitten.

– Olin pitkään harkinnut ajatusta. Kaupanteko tuntui tällä hetkellä juuri sopivalta. Piemontella on upea henkilö- ja asiakaskunta, ravintolassa hieno fiilis ja sijainti sen kun paranee uuden areenan avautuessa. Ympäristö on muutenkin virkistynyt viime vuosina reilusti. Moni ravintoloitsija ottaa näinä aikoina askeleen pari taaksepäin, mutta itse näen haasteellisen hetken täynnä mahdollisuuksia, Saarikoski kertoo tiedotteessa.

Piemonte on perustettu vuonna 2009. Saarikosken vastuulle se siirtyy elokuun 1. päivänä. Tiedotteen mukaan ravintolan kehittäminen alkaa heti, mutta rauhallisesti.

– Piemonten ydintä ja toimintatapoja kehitetään alati asiakaslähtöisempään suuntaan. Osaava henkilökuntamme on sitoutunut ja innoissaan tulevista uudistuksista, joita toteutetaan niin asiakkaita kuin työntekijöitä kuunnellen. Uudistamme aluksi ravintolan keittiötä. Ruokatuotetta kehitetään ajan kanssa yhdessä tiimin kera. Lähituottajia tullaan suosimaan vieläkin vahvemmin ja tekemään entistä enemmän kaikkea itse alusta pitäen. Selkeytämme ravintolan konseptia entisestään ja panostamme voimakkaammin markkinointiin. Salia aletaan remontoida ensi vuoden puolella, Saarikoski kertoo tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut