Tampereen Pyrinnön kansalliset Teemakisat tuovat myös Yleisradion kahdeksi päiväksi kaupunkiin – Seura: "On aika poikkeuksellista, että ehdin pitää lomaa kesällä"

Petra Manner on kansan television urheilulähetyksistä erittäin hyvin tuntema ruutukasvo. Keskiviikkona ja torstaina Manner saapuu Ylen tuotantoporukan kanssa Tampereelle yleisurheilukilpailuja välittämään. Sami Lettojärvi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen kesä saa lisävärinää keskiviikkona ja torstaina, kun yleisurheilun kansalliset Teemakisat kilpaillaan Ratinan stadionilla. Se tarkoittaa myös sitä, että kisat nähdään Yleisradion kanavilla.

Yleisurheilun kenttätoimittajana kansalle tutuksi tullut Petra Manner kuvailee omia odotuksiaan Seura-lehden haastattelussa.

– Minusta tämä on kiva formaatti, että samassa kaupungissa kisataan kahtena perättäisenä iltana, Manner kommentoi Seura-lehdelle.

Yle palasi takaisin arkeen kesäkuun alussa, jolloin se televisioi Lahden Uusi Alku -kisat.

– Stadionilla oli kahdella tavalla erityinen tunnelma. Toisaalta se toi rauhallisuutta, että oli niin vähän yleisöä. Toisaalta taas kaikki olivat tosi fiiliksissä siitä, että kisat pidettiin. Minun työni oli kuitenkin samanlaista kuin aina. Enhän yleensäkään esimerkiksi halaile urheilijoita...

Normaalitilanteessa Manner olisi ollut tässä vaiheessa olympialähetyksiä toteuttamassa paikan päällä. Kalenteriin olisi tullut täytettä myös yleisurheilun EM-kisojen ansiosta. Korona vei molemmat historiaan, ja nyt edessä on sellainen kesä johon mahtuu myös lomailua.

– On aika poikkeuksellista, että ehdin pitää lomaa kesällä.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut