Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Ajattelin, että en koskaan enää tule Tampereelle" – Social Burgerjoint vietti avajaisiaan Hämeenkadulla

Häkki oli kansankielisesti sanottuna täynnä, kun helsinkiläislähtöinen Social Burgerjoint vietti avajaisiaan tiistai-iltana Tampereen ytimessä Hämeenkadulla.

Vuonna 2016 perustetulla ravintolalla on kovat odotukset kaupungista. Yrittäjänä ravintolassa aloittaa franchise-pohjalta Tapio Alanko.

– Olimme 2014 Tampereella Street Food-tapahtumassa. Silloin tein tapahtumaan 2 500 annosta katuruokaa. Niistä myytiin viikonlopun aikana 200, ja 2 300 jäi sitten vähän harakoille. Silloin oli vähän sitä mieltä, että en tule koskaan enää Tampereelle, kommentoi ketjun toinen perustajista, Mika Tuomonen.

– Haluamme tehdä sellaista burgeria, josta kaikki tykkäävät. Vahvuuksinamme ovat hiiligrilli ja itse tehty ja itse suunniteltu pihvi. Siinä on päällä myös itse tehty ketsuppi, Tuomonen kuvailee.