"Ajattelin, että en koskaan enää tule Tampereelle" – Social Burgerjoint vietti avajaisiaan Hämeenkadulla

Häkki oli kansankielisesti sanottuna täynnä, kun helsinkiläislähtöinen Social Burgerjoint vietti avajaisiaan tiistai-iltana Tampereen ytimessä Hämeenkadulla.

Vuonna 2016 perustetulla ravintolalla on kovat odotukset kaupungista. Yrittäjänä ravintolassa aloittaa franchise-pohjalta Tapio Alanko.

– Olimme 2014 Tampereella Street Food-tapahtumassa. Silloin tein tapahtumaan 2 500 annosta katuruokaa. Niistä myytiin viikonlopun aikana 200, ja 2 300 jäi sitten vähän harakoille. Silloin oli vähän sitä mieltä, että en tule koskaan enää Tampereelle, kommentoi ketjun toinen perustajista, Mika Tuomonen.

– Haluamme tehdä sellaista burgeria, josta kaikki tykkäävät. Vahvuuksinamme ovat hiiligrilli ja itse tehty ja itse suunniteltu pihvi. Siinä on päällä myös itse tehty ketsuppi, Tuomonen kuvailee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut