Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jarkko Wiss kohtaa vanhan kaverinsa tiistai-iltana Rovaniemellä, kun Ilves pelaa vierasottelun Veikkausliigassa – "Menemme vaaralliseen paikkaan"

Tampereen Ilves jatkaa Veikkausliiga-kauttaan tiistai-iltana Rovaniemellä. Vastassa on sisuuntunut kotijoukkue, sillä kahden tappion jälkeen RoPS avasi pistetilinsä viime perjantaina pelaamalla kotikentällään 2–2-tasapelin FC Hakaa vastaan.

– RoPS on muuttunut paljon viime vuosista ja samalla nuorentunut. Menemme vaaralliseen paikkaan, sillä he ovat saaneet ensimmäisen pisteensä ja haluavat varmasti lisää kotikentällään, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo seuran kotisivujen otteluennakossa.

Sinipaitojen uusi päävalmentaja Vesa Tauriainen on pitkän linjan futisvaikuttaja Suomessa. Viime kaudella hän valmensi reservijoukkue RoPS/2:n Miesten Kakkosen kärkijoukkueiden joukkoon. Liigatasolla Tauriainen on ollut päävalmentajana aiemmin KooTeePeen peräsimessä kaudella 2007.

– ”Vesse” on aivan mahtava tyyppi ja upea persoona. Pelasimme Jarossa yhdessä, vuosi taisi olla 1996. On hienoa, että hän saa mahdollisuuden päävalmentajana. Toivon menestystä, paitsi tietysti tiistaina meitä vastaan, Wiss heittää.

Yhden ottelun enemmän pelannut Ilves puolestaan tasasi puntit KuPSin kanssa pelaamalla maalittoman tasapelin Ratinassa.

– Meille jäi perjantain pelistä käteen itseluottamus omaan puolustamiseen. Olemme päästäneet liikaa maaleja ja nyt nollapeli antoi mahdollisuuden taistella pisteistä. Se oli osoitus siitä, että teemme asioita täydellä sydämellä.