Yle: Raisa Räisästä etsittiin viikonloppuna Hervantajärvestä

Raisa Räisästä etsittiin viikonvaihteessa Hervantajärvestä.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Syksyllä 1999 Tampereen keskustasta jäljettömiin kadonnutta Raisa Räisästä etsittiin viikonvaihteessa Hervantajärvestä. Tapauksesta kertoo Yle verkkosivuillaan.

Ylen mukaan merkkejä Raisa Räisäsestä etsittiin Hervantajärvestä vedenalaisen dronen, viistokaikuluotaimen, pohjatutkan, ruumiskoiran, metallinpaljastimen ja magneetin avulla.

– Ei löytynyt mitään, vaikka oli hyvin kalustoa mukana, kommentoi etsintöjä toteuttaneen Hejacin puheenjohtaja Heikki Heinonen Ylelle.

Raisa Räisäsen tapaus on koskettanut tamperelaisia ja suomalaisia laajalti. Erilaisia tutkintalinjoja Räisäsen katoamiseen liittyen on vuosien varrella esitetty, mutta yhdenkään niistä osalta ei ole tullut varsinaista läpimurtoa.

KRP:n Tampereen yksikön rikoskomisario Paavo Tuominen kertoi lokakuussa 2019 Tamperelaiselle, ettei poliisi ole aikeissa lopettaa jutun tutkintaa.

Kesäkuussa 2020 julkaistiin kirja, jossa käsitellään muun muassa Raisa Räisäsen katoamista. Kirjassa Raisa Räisäsen sisko toivoo, että mahdollinen surmaaja tunnustaisi teon.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut