Ruotsalaiset haluavat Ratinaan vaikka puoliväkisin! – IS: Näin yleisurheilun legendaarinen maaottelu voitaisiin toteuttaa

Viime aikoina on ollut esillä se, miten käy yleisurheilun perinteisen Suomi-Ruotsi -maaottelun. On väläytelty sitäkin mahdollisuutta, että koko maaottelu jää pitämättä. Se olisi historiallisen kova kolhu: viimeksi näin tapahtui sotavuosina 1941-1944.

Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen kertoo Ilta-Sanomille, että peruuntumista yritetään nyt välttää kaikin keinoin. Potentiaalisessa mallissa ruotsalaisten yleisurheilujoukkue lennätettäisiin Tukholmasta suoraan Tampereelle ilman että he päätyisivät kosketuksiin yleisön kanssa.

– Ruotsalaiset lentäisivät charter-lennolla Tampereelle lauantaiaamuna ja lähtisivät illalla takaisin Tukholmaan, Hakanen kertoo suunnitelmasta.

Ruotsin päässä on jo laskettu, ettei poikkeusjärjestely maksaisi aivan mahdottomia.

– Ruotsin yleisurheiluliitolla on yhteistyösopimus SAS:n kanssa, joten kulut eivät olisi älyttömän suuret, Hakanen sanoo Ilta-Sanomille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut