Formulamaailmasta tuttu Jussi Lehtinen palasi Tampereelle: Järjestyksenvalvontayritys Hiscovery tekee paluun markkinoille – Mutta mikä asia yhdistää yrityksen ja viihdeohjelma Possen?

Formula 1 -maailmassa Valtteri Bottaksen apuna Concierge Finland-yrityksensä kanssa viime vuodet työskennellyt, Tampereella syntynyt ja kasvanut Jussi Lehtinen on palannut asumaan Tampereelle. Korona-aikana miehellä on ollut aikaa viritellä tekemistään uuteen uskoon, ja nyt on luvassa yksi comeback.

Tuo comeback liittyy miehen historiaan järjestyksenvalvonnan maailmassa. Mies nimittäin elvyttää perustamansa yrityksen Hiscoveryn jälleen henkiin. Suunnitelmat ovat jo niin pitkällä, että paluu tositoimiin nähdään todennäköisesti jo kuukauden sisällä.

– Järjestyksenvalvontatoiminnalle on kertynyt Suomessa ehkä vähän huono maine, ja haluan laittaa sitä osaltani parempaan kuosiin. Puhun vahtimestaritoiminnasta, siitä että ravintolalla on sisäänheittäjä ja siitä, että voimme osaltamme huolehtia siitä, että asiakkaalla on hyvä olla ja sillä jää hyvä olo ravintolareissusta myös poistumisen jälkeen, Lehtinen sanoo.

Formulamaailma on osaltaan opettanut myös ulkoisten seikkojen merkitystä.

– Ovella on herrasmiehiä, joilla on puvut päällä.

Lehtinen on visioinut myös yhteistyökuvioita, jotka ulottuisivat formulamaailmaankin.

– Tavoitteena on se, että toiminta täyttää kaikki kansainväliset kriteerit. Kun nämä täyttyvät, toiminta voi olla sellaista että Hiscoveryn työntekijät vastaavat turvallisuudesta osaltaan myös formulavarikoilla.

Hiscoveryyn liittyy sellainen yksityiskohta, että sen työntekijät tunnistaa niskassa olevasta logotatuoinnista. Tässä on Lehtisen mukaan ollut käytännöllinen syy.

– Jos on ollut tilanne, että meidän jätkä on joutunut menemään johonkin väliin, huomaa samantien minkä firman työntekijä siinä on. Minullahan on niskassa myös samanlainen tatuointi, Lehtinen näyttää.

Oma tarinansa liittyy myös yrityksen logoon, jossa on sheriffintähti. Se on hyvin samanlainen kuin Posse-viihdeohjelman logo.

– Heh, minähän ehdin rekisteröidä sen jo vuosia sitten. Tavaramerkin näkökulmastahan on niin, että jos siitä tulisi oikeusjuttu, voittaisin sen. Tällaista ei kuitenkaan tarvitse pelätä, Lehtinen naurahtaa.

Jussi Lehtisen kuulumisia on luettavissa enemmän keskiviikon printti-Tamperelaisesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut