Ilves yrittää palata voittojen tielle Ratinassa – "Meidän täytyy koko joukkueena puolustaa paremmin"

Eero Tamminen haluaa palata voittojen tielle perjantaina, kun Ilves kohtaa Ratinassa hallitsevan Suomen-mestarin Kuopiosta. Wikimedia Commons
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jalkapallo-Ilves yrittää palata perjantai-illalla Ratinassa voittojen tielle, kun vastaan asettuu Kuopion Palloseura. Vastustaja on kovimmasta päästä: kyseessä on hallitseva Suomen-mestari.

Ilves-hyökkääjä Eero Tamminen analysoi illan kamppailua ennakkoon seuran verkkosivuilla. Takana on raaka 5-1 -tappio Interin vieraana Turussa. Tammisen oma kausi on tähän asti sujunut varsin kohtuullisesti: mies on tehnyt maalin ja syöttänyt kaksi.

– Olen tyytyväinen siihen miten olen tullut vaihdosta sisään. Inter-peli oli sitten huono eikä siihen voi olla tyytyväinen, Tamminen arvioi alkukautta seuran verkkosivuilla.

Valmentaja Jarkko Wiss on perinteisesti edellyttänyt joukkueeltaan tiivistä puolustamista. Alkukaudella sen suhteen on ollut haasteita, ja Turussa omaan verkkoon ropisi viisi maalia. Turkulaisten terävä hyökkäysosasto sai Ilves-puolustuksen riekaleiksi turhankin helpoin ottein.

– Meidän täytyy koko joukkueena puolustaa paremmin. Olemme päästäneet suhteellisen paljon maaleja tällä kaudella, hän arvioi.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut