63-vuotias tamperelainen Pepe souti varkaat kiinni poliisi kyydissään – IS: "Minä soudan ja virkavalta hoitaa loput"

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi keskiviikkona tamperelaisesta kalastajasta, jolle tuli keskiviikkona erikoinen komennus: poliisi halusi kalastajan apua tavoitellessaan ryöstöistä epäiltyä, veneellä edennyttä seuruetta.

Nyt kalastaja on tavoitettu ja hän kertoo kokemuksestaan Ilta-Sanomien haastattelussa.

Eläkkeellä oleva kalastaja oli ehtinyt soutaa jo lähes kymmenen kilometriä, kun hän kuuli yllättävän avunpyynnön.

– Poliisi huusi, että veneilijä, voitteko tulla tänne, täällä poliisi. Kyllä minä näin, että siellä järvellä meni vene, mutten minä osannut siihen sen kummemmin kiinnittää huomiota ennen kuin poliisi sitten sanoi minulle, että toinen vene pitäisi saada kiinni, 63-vuotias Pepe Lehto kuvailee Ilta-Sanomille.

Sitten tehtiin työtä käskettyä, ja yksi poliiseista tuli Lehdon kyytiin. Lopulta kävikin sillä tavalla, että Lehto sai veneen soudettua kiinni poliisi kyydissään. Poliisi otti jämäkän otteen pakoveneen köydestä ja homma alkoi asettua uomiinsa.

– Ei siinä mitään ihmeempää ajatellut. Se vain tapahtui. Ajattelin, että kyllä ne siitä kiinni saadaan. Minä soudan ja virkavalta hoitaa loput.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut